Köpvillkor

Köpvillkor

Här hittar du allt du behöver veta om gällande rättigheter och skyldigheter som rör din beställning. Om du har fler frågor är du välkommen att höra av dig till info@arkivinformationteknik.se

Pris

Priserna som anges är inklusive moms (6% för prenumeration av papperstidningen Arkiv Information Teknik).

Öppet köp

Enligt distansavtalslagen (2000:274) har konsumenten rätt att ångra sitt köp utan särskild anledning inom 14 dagar från det att varan är mottagen. Byte och retur gäller endast för oanvänd produkt. Vid byte och retur står köparen för fraktkostnader.

Reklamation

Om det visar sig vara något fel på den vara du mottagit vill vi gärna att du meddelar oss så snart som möjligt, så att vi får möjlighet att rätta till felet. Enklast sker detta genom att du hör av dig till info@arkivinformationteknik.se och förklarar felet samt skickar tillbaka produkten.

Prenumeration

Din prenumeration på Arkiv Information Teknik är löpande och debiteras varje år á 160 kr/år (inkl. moms á 9,60 kr) tills det att du själv väljer att avsluta den.

Retur skickas till:

ArkivIT AB

Rådmansgatan 49

113 60 Stockholm

Frakt

Paket skickas via Postnord. Fri frakt vid leveransadress inom Sverige. Leverans till utlandet stöds inte i dagsläget.

Betalningsalternativ:

Betala manuellt till vårt Bankgiro: 651-4293.

Använd ditt ordernummer som betalningsreferens.

IBAN: SE02 6000 0000 0007 4058 2798

Leveransvillkor

Leverans sker till den adress du uppgett som leveransadress.

Betalningsvillkor

Genom att genomföra köpet godkänner du våra villkor. Därigenom har du också godkänt vår behandling av dina personuppgifter. Vi delar inte med oss av dina personuppgifter till en tredje part. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår Integritetspolicy.